Scheidingsmediator Eindhoven

Waarom kiezen voor ons?

 • Erkende MfN-registermediators
 • Scheidingsmediators uit Eindhoven
 • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
 • Mogelijkheden tot subsidie (inkomensafhankelijk)
 • Goedkoper en sneller dan juridische procedure
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
CONTACT OPNEMEN

Scheidingsmediator in Eindhoven - Goed uit elkaar

Bij een scheiding komt er veel op u af. Misschien heeft u te maken met een hypotheek? Of hebben jullie schulden die verdeeld moeten worden? En wat moet er allemaal geregeld worden als er kinderen in het spel zijn? Een scheidingsmediator kan u hierin goed begeleiden. Via ons landelijk netwerk vindt u snel een scheidingsmediator in Eindhoven of omgeving. Nadat u contact heeft opgenomen met een scheidingsmediator kunt u in de meeste gevallen al binnen een week starten met het mediationtraject bij u in Eindhoven.

Verschil tussen een scheidingsmediator en een advocaat

Het grote verschil tussen een echtscheidingsmediator en een advocaat is het feit dat een mediator beide partijen vertegenwoordigt en een advocaat opkomt voor één van beide. Een scheidingsmediator brengt beide partijen samen en maakt afspraken die in het belang zijn van beide partners in tegenstelling tot een advocaat. Ook is de scheiding met een mediator sneller geregeld en zijn de kosten gemiddeld aanzienlijk lager. Bent u benieuwd wat een mediationtraject in Eindhoven kost? Vul het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om al uw vragen te beantwoorden. Voor alle zaken omtrent uw scheiding kunt u bij ons terecht, zoals:
 • Het opstellen van een ouderschapsplan
 • Afspraken maken m.b.t. de omgangsregeling van uw kinderen
 • Alimentatie (partneralimentatie en kinderalimentatie)
 • De verdeling van bezittingen en schulden
 • De verdeling van het opgebouwd pensioen
Zet vandaag nog de eerste stap op samen tot afspraken te komen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze scheidingsmediator in Eindhoven. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur reactie van ons.

Echtscheiding en kinderen

Echtscheiding en kinderen

Wij hebben in Eindhoven
0
scheidingsmediators beschikbaar.


Kennismakingsgesprek aanvragen

Uw scheiding goed regelen met behulp van een scheidingsmediator?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek aanvragen

Echtscheiding en kinderen; een ingrijpende periode

Een scheiding is vaak een emotionele periode voor u en uw partner. Heeft u kinderen? Ook voor kinderen is een echtscheiding ingrijpend. Kinderen moeten verwerken dat hun ouders uit elkaar gaan. Daarnaast moeten ze wellicht wel verhuizen, kan het zijn dat één van de ouders een nieuwe partner krijgt en is de kans groot dat hun dagelijkse ritme wordt verstoord. Om de schade voor uw kind(eren) zoveel mogelijk te beperken is het belangrijk om de scheiding zonder ruzie af te ronden. Als u hulp van een echtscheidingsmediator in Eindhoven inschakelt, zal hij of zij er alles aan doen om een zo werkbaar mogelijke situatie te creëren voor uw hele gezin. Onderwerpen als een ouderschapsplan, omgangsregelingen en alimentatie worden uitgebreid besproken.

Kwalitatief mediationtraject in Eindhoven

Als u een echtscheidingsmediator in Eindhoven zoekt, dan bent verzekerd van professionele ondersteuning bij uw scheiding. Onze scheidingsmediators zijn namelijk allemaal gecertificeerde MfN registermediators. MfN staat voor Mediators federatie Nederland en dit kwaliteitsregister wordt beheerd door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Een echtscheidingsmediator moet aan strenge eisen voldoen om zich te mogen aansluiten. Uiteraard is iedere scheidingsmediator onpartijdig en onafhankelijk. Daarnaast moeten zij een mediationopleiding hebben afgerond en blijven ze continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door permanente educatie.

Wilt u in contact komen met een scheidingsmediator in Eindhoven? Vul het contactformulier in en er wordt op werkdagen binnen 24 uur contact met u opgenomen om uw situatie en mogelijkheden te bespreken.

Servicegebied

Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Eindhoven
Netnummer: 040
Wijken: Centrum - Binnenstad - De Bergen - Fellenoord - Witte Dame - Universiteitsterrein - Gestel - Oud-Gestel - Oud Kasteel - Rozenknopje - Tongelre - Oud-Tongelre - De Laak - Stratum - Oud-Stratum - Kortonjo - Putten - Strijp - Oud-Strijp - Halve Maan - Meerhoven - Woensel-Noord - Ontginning - Achtse Molen - Aanschot - Dommelbeemd - Woensel-Zuid - Oud-Woensel - Erp - Begijnenbroek