Direct contact en advies: 085 – 130 74 66
Scheidingsmediator Bodegraven » Erkende MfN mediators 2018-06-20T12:57:45+00:00

Samen in goed overleg uit elkaar

Echtscheidingsmediators in Bodegraven direct beschikbaar

Contact met een scheidingsmediator

Vraag vrijblijvend informatie aan.

  • Erkende mediators
  • Direct beschikbaar
  • In Bodegraven
  • Bespaar op uw kosten

Scheidingsmediator in Bodegraven

Bij een scheiding komt er veel op u af. Misschien heeft u te maken met een hypotheek, gezamenlijke bezittingen of hebben jullie schulden die verdeeld moeten worden? En wat moet er allemaal geregeld worden als er kinderen in het spel zijn? Een scheidingsmediator kan u hierin goed begeleiden. Via ons landelijk netwerk vindt u snel een echtscheidingsmediator in Bodegraven of omgeving. Nadat u contact heeft opgenomen met een scheidingsmediator kunt u in de meeste gevallen al binnen een week starten met het mediationtraject bij u in Bodegraven.

Wat doet een scheidingsmediator?

Steeds vaker wordt er in Bodegraven voor mediation gekozen bij een scheiding. Een echtscheidingsmediator zorgt ervoor dat er duurzame afspraken gemaakt worden tussen u en uw ex-partner. Afspraken die voor beide partijen acceptabel zijn. Ook in het geval van een conflict, is het verstandig om een scheidingsmediator in te schakelen. Hij of zij zorgt ervoor dat er een oplossing komt, en houdt hierbij rekening met het belang van beide partijen. Helemaal als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om zonder ruzie de scheiding af te ronden. Een scheidingsmediator bespreekt tijdens het mediationtraject onder andere de volgende onderwerpen:

  • Ouderschapsplan
  • Omgangsregeling met kinderen
  • Alimentatie (partneralimentatie en kinderalimentatie)
  • Verdeling van bezittingen, zoals inboedel
  • Verdeling van vermogen, schulden en pensioen

Doordat ons netwerk van mediators heel Nederland dekt, is er altijd een echtscheidingsmediator die u in Bodegraven kan helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Dit kan bij u op locatie of in een van onze vestigingen.

Scheidingsmediator Bodegraven

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laat u gratis informeren. Geheel vrijblijvend.

Plaats: Bodegraven
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Bodegraven-Reeuwijk
Postcode: 2411 EX
Straat: Rijngaarde
Netnummer: 0172

Wijken: Meije - Buitenkerk - Burgemeester Kremerweg - Noordzijde - Centrum - Dammekant - J.C. Hoogendoornlaan - Oud - Bodegraaseweg - Dronenwijk - Broekvelden - Groote Wetering - Zuidzijde - Weijland - Weijpoort

Omliggende plaatsen: De Meije - Driebruggen - Nieuwerbrug - Reeuwijk-Brug - Reeuwijk-Dorp - Sluipwijk - Waarder

Onze echtscheidingsmediators staan voor u klaar

Een scheiding wilt u snel en goed geregeld hebben, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Wij dragen hier zorg voor.

Verschil tussen een scheidingsmediator en een advocaat

Het grote verschil tussen een echtscheidingsmediator en een advocaat is het feit dat een mediator beide partijen vertegenwoordigt en een advocaat opkomt voor één van beide. Een scheidingsmediator brengt beide partijen samen en maakt afspraken die in het belang zijn van beide partners, in tegenstelling tot een advocaat. Ook is de scheiding met een mediator sneller geregeld en zijn de kosten aanzienlijk lager t.o.v. een juridische procedure.

Contact met een echtscheidingsmediator in Bodegraven

Als u een echtscheidingsmediator in Bodegraven zoekt, dan bent verzekerd van professionele ondersteuning bij uw scheiding. Onze scheidingsmediators zijn namelijk allemaal gecertificeerde MfN registermediators. MfN staat voor Mediators federatie Nederland en dit kwaliteitsregister wordt beheerd door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Een echtscheidingsmediator moet aan strenge eisen voldoen om zich te mogen aansluiten. Uiteraard is iedere scheidingsmediator onpartijdig en onafhankelijk. Daarnaast moeten zij een mediationopleiding hebben afgerond en blijven ze continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door permanente educatie.

Wilt u in contact komen met een echtscheidingsmediator in Bodegraven? Vul het contactformulier in en er wordt op werkdagen binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Kinderen en scheiden

Kinderen en scheiden Een scheiding is voor kinderen enorm ingrijpend. Naast het feit dat het een emotionele periode is voor u en uw partner, is het belangrijk om de kinderen niet uit het oog te verliezen. Voor hen is het feit dat hun ouders... (lees meer)

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laat u gratis informeren. Geheel vrijblijvend.