Over ons 2018-06-20T12:57:40+00:00

Over ons

Over ons

Het netwerk van Echtscheidingsmediator.net is een landelijk mediation netwerk. Bij ons zijn in heel Nederland erkende MfN-registermediators aangesloten die u deskundig kunnen begeleiden bij uw echtscheiding. Wanneer beide partijen achter mediation staan kan er binnen twee weken een begin gemaakt worden met het mediationtraject.

Mediator kiezen die bij u past

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we, op werkdagen, binnen 24 uur telefonisch contact met u op. U kunt dan vragen stellen en meer informatie inwinnen over mediation. Daarnaast bespreken we uw situatie en bekijken welke mediator in uw regio het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld de voorkeur hebben voor een mannelijke of vrouwelijke mediator. Het is belangrijk dat u een mediator kiest waar beide partijen zich comfortabel bij voelen. Dit bevordert het mediationtraject.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Als u in contact wilt komen met een gecertificeerde MfN echtscheidingsmediator in uw regio, dan kunt u geheel vrijblijvend en gratis het contactformulier invullen. Er wordt op werkdagen binnen 24 uur contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte en als u akkoord gaat kunt u zelf een mediator uitkiezen, maar u kunt indien gewenst ook een mediator toegewezen krijgen. Met de hulp van onze mediators krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft tijdens uw scheiding.

Waarom Echtscheidingsmediator.net?

  • Netwerk van erkende scheidingsmediators
  • In heel Nederland werkzaam
  • Lagere kosten t.o.v. juridische procedure

  • Direct beschikbaar voor kennismakingsgesprek
Contact opnemen