Direct contact en advies: 085 – 130 74 66
Over ons 2022-01-02T12:15:34+00:00

Over ons

Over ons

Bij het netwerk van Echtscheidingsmediator.net zijn uitsluitend MFN-registermediators aangesloten die ingeschreven staan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor is subsidie of toevoeging bij mediation door de overheid mogelijk onder een bepaalde inkomensgrens. Onze mediator kan dit voor je aanvragen. Wanneer beide partijen achter mediation staan kan binnen een week het eerste gesprek plaatsvinden. Bel ons gerust op 085 – 130 74 66 voor meer informatie.

Onze mediators

Scheidingsmediator Annemarieke Schulte
Annemarieke Schulte

Scheidingsmediator Charlotte van Tol
Charlotte van Tol

Scheidingsmediator Marcella Markwat-Giessen
Marcella Markwat-Giessen

Scheidingsmediator Petra Delhez
Petra Delhez

Scheidingsmediator Bernard te Hennepe
Bernard te Hennepe

Scheidingsmediator Joep Peters
Joep Peters

Scheidingsmediator Jolanda te Hennepe-Mulder
Jolanda te Hennepe-Mulder

Mediator kiezen die bij je past

Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen nemen we, op werkdagen, binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Je kunt dan vragen stellen en meer informatie inwinnen over mediation. Daarnaast bespreken we jullie situatie en bekijken we welke mediator in jullie regio het beste bij jullie past. Zo kun je bijvoorbeeld de voorkeur hebben voor een mannelijke of vrouwelijke mediator. Het is belangrijk dat je een mediator kiest waar beide partijen zich comfortabel bij voelen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Als je in contact wilt komen met een echtscheidingsmediator in jullie regio, dan kun je geheel vrijblijvend het contactformulier invullen. Er wordt op werkdagen binnen 24 uur contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Met de hulp van onze mediators krijgen jullie de ondersteuning die jullie nodig hebben tijdens jullie scheiding.

Waarom Echtscheidingsmediator.net?

  • Netwerk van erkende scheidingsmediators
  • In heel Nederland werkzaam
  • Lagere kosten t.o.v. juridische procedure

  • Subsidie op mediation mogelijk
Contact opnemen

Kantoor Echtscheidingsmediator.net
Echtscheidingsmediator.net
Hoofdvestiging
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

T: 085 – 130 74 66

Hoge klantbeoordeling

Onze mediators scoren 4,5 van 5 sterren op basis van 163 reviews.

Klantbeoordelingen

“Professionele en deskundige aanpak, strak in afspraken en een heel prettig mens. Absolute aanrader. De mediator heeft ons bijgestaan in een conflict als exen en als gezamenlijke ouders, met goed resultaat.”
Beoordeling:
Zou u ons aanbevelen?: Ja

“Ik heb de mediationgesprekken bij de mediator als zeer positief ervaren. De mediator heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn ex en ik de (vecht)scheiding goed hebben afgehandeld in het belang van de kinderen. Echt een top mediator”
Beoordeling:
Zou u ons aanbevelen?: Ja

“Fijne samenwerking geweest. Erg sociaal en meelevend. Ik zou Mediator-zoeken.nl zeker aanprijzen aan mensen die een mediator nodig mochten hebben.”
Beoordeling:
Zou u ons aanbevelen?: Ja

“De mediator heeft ons super bijgestaan in de moeilijke periode rondom onze scheiding. Als we iets wilden weten of vragen had de mediator altijd tijd voor ons en kon je haar altijd bellen. De eerste gesprekken gingen over het eventueel herstellen van onze relatie. Ze vraagt veel en luistert naar de wensen van ons allebei om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Super bedankt!”
Beoordeling:
Zou u ons aanbevelen?: Ja