Direct contact en advies: 085 – 130 74 66
Scheidingsmediator Zevenbergen » Uw scheiding goed geregeld 2018-06-20T13:02:47+00:00

Samen in goed overleg uit elkaar

Echtscheidingsmediators in Zevenbergen direct beschikbaar

Contact met een scheidingsmediator

Vraag vrijblijvend informatie aan.

  • Erkende mediators
  • Direct beschikbaar
  • In Zevenbergen
  • Bespaar op uw kosten

Scheidingsmediator in Zevenbergen

Ligt u in scheiding? Een echtscheidingsmediator begeleidt u graag in deze emotionele periode waarin u veel moet regelen. Er komt vaak meer bij kijken dan u van tevoren denkt. Woont u in Zevenbergen of omgeving? Maak dan gebruik van ons landelijk netwerk voor een echtscheidingsmediator bij u in de buurt. De mediators die zijn aangesloten bij ons netwerk zijn allemaal gecertificeerde MfN registermediators waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zij moeten voldoen aan strenge eisen en worden regelmatig gecontroleerd door de Stichting Kwaliteit Mediators. Vul het contactformulier in om snel in contact te komen met een scheidingsmediator in Zevenbergen.

Procedure van een echtscheiding

Om wettelijk te scheiden, dient u een aantal stappen te doorlopen. Zo moet u een verzoekschrift indienen bij de rechtbank, krijgt u een beschikking van de rechter en moet de scheiding vervolgens worden geregeld bij uw gemeente. Een scheidingsmediator helpt u in Zevenbergen deze stappen te doorlopen. Voordat u een verzoekschrift kunt indienen, moeten alle afspraken tussen u en uw ex-partner zijn opgenomen in een echtscheidingsconvenant en/of een ouderschapsplan. Hierin legt u bijvoorbeeld de omgangsregeling van uw kind(eren) en de hoogte van de partneralimentatie of kinderalimentatie vast.

Duurzame afspraken tussen u en uw ex-partner

Steeds vaker wordt er in Zevenbergen voor mediation gekozen bij een scheiding. Een echtscheidingsmediator zorgt ervoor dat er duurzame afspraken gemaakt worden tussen u en uw ex-partner. Ook in het geval van een conflict, is het verstandig om een scheidingsmediator in te schakelen. Hij of zij zorgt ervoor dat er een oplossing komt, en houdt hierbij rekening met het belang van beide partijen. Helemaal als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om zonder ruzie de scheiding af te ronden.

Scheidingsmediator Zevenbergen

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laat u gratis informeren. Geheel vrijblijvend.

Plaats: Zevenbergen
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Moerdijk
Postcode: 4761 BH
Straat: Pastoor van Kessellaan
Netnummer: 0168

Wijken: Centrum - Torenveld - Krooswijk - Bosselaar - Lindonk - Schansdijk en omgeving - Zwanengat en omgeving

Omliggende plaatsen: Klundert - Willemstad - Fijnaart - Moerdijk - Heijningen - Helwijk - Langeweg - Noordhoek - Standdaarbuiten - Zevenbergschen Hoek - Oudemolen - Achterdijk - Barlaque - Bovensluis - Drie Hoefijzers - Driehoek - Hoekske - Kade - Kreek - Kwartier - Lochtenburg - Nieuwemolen - Noordschans - Pelikaan - Roodevaart - Stadse Dijk - Strooiendorp - Tonnekreek - Zevenhuizen - Zwingelspaan

Onze echtscheidingsmediators staan voor u klaar

Een scheiding wilt u snel en goed geregeld hebben, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Wij dragen hier zorg voor.

Waarom een echtscheidingsmediator in Zevenbergen inschakelen?

Met een scheidingsmediator verloopt de scheiding sneller dan dat u beide een advocaat inschakelt en een juridische procedure moet doorlopen. Zonder een echtscheidingsmediator moet u beiden een advocaat inschakelen als u het niet met elkaar eens kunt worden. Dit zorgt niet alleen voor een langere procedure, maar ook voor veel hogere kosten. Een scheidingsmediator uit Zevenbergen bespreekt met u onderwerpen zoals een ouderschapsplan, het verdelen van alle bezittingen en schulden en eventuele alimentatie. Hij of zij zorgt ervoor dat u samen tot afspraken komt en houdt rekening met het belang van beide partijen.

Binnen een week starten met een mediationtraject

Als u het contactformulier invult, wordt er op werkdagen binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt zelf kiezen uit enkele mediators of krijgt, indien u dit wenst, een scheidingsmediator in Zevenbergen toegewezen. Uiteraard zit u nog nergens aan vast, maar als u kiest voor een echtscheidingsmediator van ons landelijk netwerk, dan kunt u in de meeste gevallen al binnen een week starten met het mediationtraject.

In heel Nederland hebben wij een uitstekend dekkend netwerk van erkende scheidingsmediators. Ook in Zevenbergen kunnen wij u direct van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kinderen en scheiden

Kinderen en scheiden Een scheiding is voor kinderen enorm ingrijpend. Naast het feit dat het een emotionele periode is voor u en uw partner, is het belangrijk om de kinderen niet uit het oog te verliezen. Voor hen is het feit dat hun ouders... (lees meer)

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laat u gratis informeren. Geheel vrijblijvend.